05 Νοέμβριος 2018

Συμμετοχή στο 7ο Πανελλήνιο Συνέδριο Συμβουλευτικής Ψυχολογίας

Το γραφείο «Ψυχολογική βοήθεια» θα παραμείνει κλειστό την Πέμπτη , 8 Νοέμβριου και την Παρασκευή, 9 Νοεμβρίου, λόγου συμμετοχής  της  Βεσελίνας Ιορδανίδου στο 7ο Πανελλήνιο Συνέδριο Συμβουλευτικής Ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, Βόλος.
 (https://www.counsellingpsychology2018.gr/).
Η κ. Ιορδανίδου θα συμμετέχει στο συμπόσιο «Ομαδική ψυχοθεραπεία και ομαδική συμβουλευτική σύμφωνα με την Γνωστική-συμπεριφορική προσέγγιση» με οργανώτρια την κ.Κωνσταντίνα Διαμαντίδου, Ελληνική Εταιρία Έρευνας της συμπεριφοράς- παράρτημα Μακεδονίας.
Η ψυχολόγος του γραφείου «Ψυχολογική βοήθεια», σε συνεργασία με την κ. Διαμαντίδου και την συνάδελφο κ. Δήμητρα Πουκαμισά, θα παρουσιάσει την Παρασκευή, η ώρα 18.30 την « Ψυχοεκπαιδευτική ομάδα γονέων τελειόφοιτων μαθητών Λυκείου με στόχο την αντιμετώπιση άγχους εξετάσεων: Περιεχόμενο και αποτελέσματα της παρέμβασης.»
Σκοπός της συμμετοχής μας στο συνέδριο αυτό είναι η συνεχόμενη προσπάθεια για την βελτίωση των υπηρεσιών που προσφέρει το γραφείο «Ψυχολογική βοήθεια» και την ανάπτυξη επιστημονικής επικοινωνίας με συναδέλφους από όλη την χώρα για την καλύτερη προώθηση του έργου μας, πάντα προσανατολισμένο στην βελτίωση της ψυχικής ευεξίας του ατόμου και της κοινότητας.

Θα είμαστε στη διάθεση σας για ραντεβού ξανά από την Δευτέρα, 15 Νοεμβρίου.


Τοποθεσια

Ψυχολογική Βοήθεια
Πλατεία Γκόνου Γιώτα 4
Γιαννιτσά, Τ.Κ. 58100
Τηλέφωνο : 23820.26830

Ωράριο λειτουργίας

Δε-Πα 9:00 πμ to 13:00 μμ
17:00 μμ to 20:00 μμ
Σα-Κυ Κλειστά

Επικοινωνία

23820.26830

Social Media