Λέγομαι Βεσελίνα Ιορδανίδου και είμαι ψυχολόγος με έδρα των Γιαννιτσών. Σπούδασα Κλινική ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο του Βελίκο Τάρνοβο, παράρτημα της Σόφιας, Βουλγαρίας.

Έχω εκπαιδευτεί και πιστοποιηθεί στη Γνωστικό-συμπεριφορική ψυχοθεραπεία από την Ελληνική Εταιρία Έρευνας της συμπεριφοράς, παράρτημα Μακεδονίας και το European Association for Behavioral and Cognitive Therapies (EABCT), με αριθμό μητρώου….

Επίσης έχω ειδικευτεί στην Ομαδική Γνωστικό- Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία στην Ελληνική Εταιρία έρευνας συμπεριφοράς, παράρτημα Μακεδονίας. Είμαι μέλος της ΕΕΕΣ από της 2013.

Παράλληλα συνεχόμενα παρακολουθώ και οργανώνω εκπαιδευτικά σεμινάρια με διάφορα θέματα που αφορούν την ψυχική ευεξία του ατόμου και της κοινότητας.

Από το 2012 διατηρώ στα Γιαννιτσά το ιδιωτικό γραφείο «Ψυχολογική Βοήθεια» όπου προσφέρω υπηρεσίες ψυχολογικής αξιολόγησης, συμβουλευτικής και ψυχοθεραπείας σε ατομικό και ομαδικό πλαίσιο. Παρέχω επίσης υπηρεσίες συμβουλευτικής γονέων, παιδιών και ζευγαριών, όπως και την αντίστοιχη ψυχοθεραπεία. Εργάζομαι υποστηρικτικά με άτομα με θέματα σεξουαλικής ταυτότητας και προσανατολισμού, με άτομα με χρόνιες ασθένειες και αναπηρία. Σκοπός της δουλειάς μου είναι η προώθηση της ψυχικής υγείας και ευεξίας των ατόμων με έγκυρη πληροφόρηση και υπηρεσίας υψηλής ποιότητας. Οι βασικές αρχές που ακολουθώ είναι σεβασμός και κατανόηση προς το ατόμου, τυπικότητα, ισότητα και εχεμύθεια στην θεραπευτική σχέση και επιστημονική εγκυρότητα των μεθόδων που χρησιμοποιώ.

Η Γνωστική- συμπεριφορική προσέγγιση που ακολουθώ, βάση των μελετών που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια, έχει αποδεχθεί ιδιαίτερα αποτελεσματική στην αντιμετώπιση του άγχους και την κατάθλιψη, των διατροφικών διαταραχών, των διαταραχών προσωπικότητας, των προβλημάτων στις σχέσεις, όπως και σε επίπεδο αναπτύξεις αυτογνωσίας, αυτό-βελτίωσης, αυτοέλεγχου, δεξιοτήτων επικοινωνίας, διαχείρισης συναισθημάτων και μη-βοηθητικών συμπεριφορών (αποφυγή, αναβλητικότητα, καταχρήσεις και άλλες αυτοκαταστροφικές συμπεριφορές, επιθετικότητα κτλ). Ως αποτέλεσμα των παρεμβάσεων της Γνωστικό-συμπεριφορικής θεραπείας, θετικά επηρεάζονται και η αυτοπεποίθηση και η κοινωνικότητα του ατόμου.

Τα βασικά χαρακτηριστικά της προσέγγισης είναι:
  • βραχυπρόθεσμη (αναλόγως με την περίπτωση)
  • πλαισιωμένη και δομημένη (με σαφείς όρια και συγκεκριμένους στόχους)
  • συνεργατική (με ενεργό συμμετοχή του ατόμου)
  • προσανατολισμένη στο πρόβλημα στο εδώ και τώρα
  • κατευθυντική (εκπαιδεύει και παροτρύνει την αλλαγή)
  • με μετρήσιμα αποτελέσματα
  • έγκυρη και επιστημονικά τεκμηριωμένη.

Τοποθεσια

Ψυχολογική Βοήθεια
Πλατεία Γκόνου Γιώτα 4
Γιαννιτσά, Τ.Κ. 58100
Τηλέφωνο : 23820.26830

Ωράριο λειτουργίας

Δε-Πα 9:00 πμ to 13:00 μμ
17:00 μμ to 20:00 μμ
Σα-Κυ Κλειστά

Επικοινωνία

23820.26830

Social Media